Hackmani köögitarvikud kannavad nüüdsest Fiskarsi nime

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tootja foto

Köögitarvikute ettevõtte Hackman panne ja kastruleid müüakse alates möödunud aastast kauplustes Fiskarsi kaubamärgi all, mis annab Hackmanile võimaluse keskenduda edaspidi ainult söögiriistade tootmisele.

Fiskarsi esindaja Virge Teetsi sõnul leiavad tarbijad ka edaspidi poelettidelt tuttavaid Hackmani tootekollektsioone (All Steel, Hard Face, Rottiser ja Brasserie jm), kuid nüüdsest on samad kollektsioonid kauplustes saadaval Fiskarsi nime all.

«Nüüd, kui kõik Põhjamaade praepannid ja kastrulid on ühe kaubamärgi all, saab veelgi enam investeerida tootearendusse. Klientidele tähendab see suuremat kvaliteeti ning seda, et Fiskarsi nime alt on nüüd lihtne leida pea kõiki köögitooteid,» kirjeldas Teets.

Lisaks endistele Hackmani tootekollektsioonidele leiab kauplustest ka Fiskarsi brändi alt lansseeritud Functional Form panne. «Functional Form tootevalikusse kuuluvad nii gaasi-, induktsioon-, puukütte - kui ka keraamilise pliidi jaoks loodud pannid, mille soojusjuhtivus on optimeeritud vastavalt pliidiplaadi tüübi vajadustele. Tänu sellele on inimesel poes panni lihtsam valida,» rääkis Teets.

Fiskars on viimastel aastatel köögitoodete sortimenti oluliselt laiendanud. Hetkel kuulub ettevõtte köögitoodete valikusse tooteid alates köögivilja koorijatest kuni lihahaamrite ning salatikuivatiteni.

Fiskarsi kõik uued pannid ja potid valmistatakse Sorsakoski tehases Soomes. 1891. aastal asutatud Sorsakoski tehas on üks vähestest tehastest Euroopas, mis veel panne ja kastruleid toodab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles