Galerii: tehnoloogiamiljonäri unikaalset maja müüakse 81 miljoni euroga

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehnomagnaadi Kumar Malavalli maja Silicon Valleys on aga üks kallimaid kinnisvaraobjekte, mis Californias eales müüdud: seda müüakse 88 miljonit dollari ehk 81 miljoni euroga.
Tehnomagnaadi Kumar Malavalli maja Silicon Valleys on aga üks kallimaid kinnisvaraobjekte, mis Californias eales müüdud: seda müüakse 88 miljonit dollari ehk 81 miljoni euroga. Foto: Dreyfus Properties Sotheby

Tom Cruise küsib oma hiiglasliku maavalduse eest kuulsuste meelissuusapaigas Telluride'is kõigest 50 miljonit dollarit, suurem osa staaride elupaiku maksab alla 20 miljoni dollari. Tehnomagnaadi Kumar Malavalli maja Silicon Valleys on aga üks kallimaid kinnisvaraobjekte, mis Californias eales müüdud: seda müüakse 88 miljoni dollari ehk 81 miljoni euroga.

Brocade Communicationsi looja 1858 m2 suuruses majas Los Altos Hills'is on rõhutud sise- ja väliruumi võimalikult suurele ühendamisele klaasuste kaudu, majas on neli kööki, omaette kinoruum, teisaldatava katusega bassein ja veinikelder 4000 pudeli hoiustamiseks.

Omaette kõrvalmajas asuvad bürooruumid konverentsikeskusega, koguni kellatorn on ehitatud. Maavaldusel on oma viinamägi, kasvatatakse kõikvõimalikke puu- ja juurvilju, samuti kuulub maavalduse juurde kaunis roosiaed. Vaata müügikuulutust ja Arcitectural Digest'i galeriid: kas maja on oma hinda väärt?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles