Ülevaade: palju maksavad ja mida pakuvad Tallinna suurimad luksusvillad?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
  • Tallinna suurim, 1000m2 suurune villa asub Nõmmel
  • Suurte villade eest tuleb välja käia 490 000-1,2 miljonit eurot

Kortermaju, arendusprojekte ja väiksemaid villasid kõrvale jättes leiab Eesti suurimast kinnisvaraportaalist kv.ee Tallinnast nii mõnegi uut ostjat ootava häärberi, mis suurem kui 500 m2. Päris mitu tükki asub Nõmmel, aga neid leidub ka Pirital ja Rocca al Mares.
 

Foto: KV.EE

Eestimaa pealinna ilmselt suurima müügis oleva eramu leiab Nõmmelt, Vikerkaare tänavalt.

Foto: KV.EE

Kuue magamistoaga majal on kaks normaalsuurusega garaaži, kabinet, väike banketisaal koos Estonia klaveriga, kaks sauna, veinikelder, jõusaal, bassein, talveaed. Kinnistul on koguni eraldiseisev valvurimajake ja mõistagi videovalve, krundi suuruseks 1984 m² ja kõik saab uus omanik kätte vähem kui miljoniga ehk 760 000 euro eest.

Foto: KV.EE

Lahedat olemist uuele omanikule pakub ka 689 m² suursugune villa Vabaduse puiesteel Nõmme keskuse lähedal. Kaheosalise hoone üks osa on valmis ehitatud ja igapäevases kasutuses, teine osa pooleliolev.

Foto: KV.EE

Müügikuulutuses tõstetakse esile ka suurt,  2340 m² kõrghaljastusega kinnistut, kõige selle eest tuleb maksa veidi üle poole miljoni ehk 590 000 eurot.

Foto: KV.EE

Luksusega meelitab ka 628.9 m²  suurune eramu Nõmmel, vaiksel Metsa tänaval. Seitsmetoalise eramu keldrikorrusel on suur saun, vastuvoolu ujumisseadmega bassein, piljardiruum ehtsa snooker lauaga, treeningtuba ning puhketuba veiniriiulite ja väikese kööginurgaga.

Foto: KV.EE

Krundi suurus on 1409 m² ja selle kõige eest tuleb välja käia peaaegu pool miljonit ehk 490 000 eurot.

Foto: KV.EE

Kopsakam summa ehk 1,2 miljonit eurot tuleb välja laduda eksklusiivse eramu eest Merirahu asumis Rocca al Mares. Luksust lubavad  kõrgkvaliteetsed looduslikud materjalid nagu marmor, travertiin, eliitmarmor, eksklusiivne dekoratiivkrohv laes ning Murano klaasist lambid,  Itaalia mööbel parimatelt tootjatelt, Veneetsia peeglid.

Foto: KV.EE

Vannitoa viimistlemisel on kasutatud poleeritud marmorit, soojades šokolaaditoonides eliitsarjadest hõbe- ja keraamilisi plaate, millele on lisatud Swarovski kristalle.

Foto: KV.EE

Üheksatoalise 620 m² eramu leiab aga Piritalt, Lepiku teelt. Müügikuulutuses rõhutatakse suurt,  5000 m² vaheldusrikka reljeefiga ning kõrgete mändidega kinnistut, mõistagi ei puudu arvukate tubadega majasr saun avara basseiniga. Kinnistu hinnaks on 640 000 eurot.

Foto: KV.EE
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles