Viis soovitust: kujunda kodu nagu Ott Lepland

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Muusik Ott Lepland näitas detsembrikuu Elustiili ajakirjas oma skandinaavia stiilis kujundatud kodu. Vaatame, mis peaks olema, kui tahad oma kodu staarile sarnaselt kujundada.

1. Palju valgust

Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

«Mina olen selline inimene, kes armastab rohkelt valgust,» kinnitas Ott Heili Klandorfile antud intervjuus. Muusiku ruumikas ridamajas on piisavalt aknaid, et sisse pääseks loomulikku valgust, samuti kohtvalgustid laes.

2. Tammepuidust põrand

Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

«Olen ise oma kodu sisekujundaja, sest valisin stiili, seinavärvid, tammepuidust põranda,» rääkis Ott toonases intervjuus. Puit on jätkuvalt sisekujundusilmas üks armastatumaid materjale.

3. Hele köök

Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Oti köögis on täistammepuidust ustega hele köögimööbel ning sisekujundajad teavad kinnitada, et heledad köögid on eestlaste seas järjest popimad!

4. Must-valge vannituba

Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Mehel on maitset, sest must-valge vannituba on ajatult šikk, absoluutne klassika.

5. Koht lemmikloomale

Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Lemmikloom on pereliige, seega peab temalgi kodus oma koht olema - Ott on oma nurruvale Sipsikule igati mõnusad tingimused loonud. «Tal on elutoas ka oma väike mängumaja,» pajatas muusik Elustiili intervjuus. Selgub aga, et Sipsik magab hea meelega ka voodis või diivanil, istub köögikapi otsas või peesitab saunaaknal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles