Fotod: kaunid ja pidulikud jõulukodud

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühadega sobib kuldne, käsitsi kirjutatud kohakaart igale kulalisele mõjub kaunilt ja isiklikult.
Pühadega sobib kuldne, käsitsi kirjutatud kohakaart igale kulalisele mõjub kaunilt ja isiklikult. Foto: Instagram/Aerin Lauder

Sisustusajakiri Elle Decor valis galeriisse oma jõululemmikuid: seal kohtab nii klassikalisi kui luksuslikke jõulukodusid.

Üheks kaunimaks jõulukoduks valiti kosmeetikagigandi Estée Lauderi lapselapse Aerin Lauderi, omanimelise eduka sisustus- ja ilubrändi looja  kodu. Oma blogis rääkis naine, kuidas jõulupühi armastab - iseäranis pidustusi, mis sellega kaasnevad. «Mulle meeldib pakkuda toite, mis meeldiks igas vanuses külalistele, nagu näiteks väiksed pirukad, lõhe jms. Jõulumaiustele nagu piparkoogid, piparmündijäätis või brownied, on raske vastu panna,» rääkis ta.

Jõululauale jõuavad salvrätikud traditsioonilises rohelise-valge tikandiga, naise korter on täis triibulisi pulgakomme või kuldsetes kaussides kompvekke-pähkleid. «Kuldne tekitab erilise pühademeeleolu,» on naine veendunud.  Kamina kohal ripuvad vanikud, jõulukaunist kodust aga ei puudu ka lilled. Kuidas tema kodu välja näeb, saad vaadata blogist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles