Prügifirma hakkab vanapaberit ära vedama

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragn-Sells pakub klientidele pakendikotte, mille äravedu on tasuta.
Ragn-Sells pakub klientidele pakendikotte, mille äravedu on tasuta. Foto: Ragn-Sells

Nüüdsest muutub jäätmete sorteerimine ligi 5500 eramaja omanikule senisest veelgi lihtsamaks, sest tasuta pakendikotisüsteemi kaasatakse paberpakendid.

«Nüüdsest võib pakendikotti panna lisaks metall-, klaas- ja plastikpakenditele ka paberpakendeid ning seal, kus omavalitsuse reeglid lubavad, võib panna ka muu vanapaberi. See tähendab, et eramajade omanikud saavad jäätmeid veelgi hõlpsamalt sorteerida, paigutades kõik pakendid ühte kotti,» selgitas Ragn-Sells turundusjuht Rainer Pesti.

Lisaks on nüüd pakendikotiteenus kättesaadav rohkemates asulates. Ragn-Sells kogub sorteeritud materjalidega kotte tasuta kokku ligi kolmekümnes Eestimaa paigas. Lisaks on teenust võimalik tellida teistesse piirkondadesse maksumusega 1,6 eurot ühe 120-liitrise koti äraviimise eest.

Pesti sõnul ongi pakendikott eramajadele mõeldud pakendite kogumise lahendus. «Teenuse tellijale jätame iga äraantud pakendikoti asemele uue koti, kuhu inimesed saavad koguda puhtad pakendid. Pakendikott on hinnatud seetõttu, et pakendeid ei pea viima kaugelasuvasse konteinerisse, vaid see viiakse ära otse koduväravast,» rääkis Pesti.

Pakendikoti tasuta kogumisteenus on võimalik tänu pakendiorganisatsiooni TVO toele. Rohkem infot võib leida Ragn-Sells koduleheküljelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles