Miljonäriproua abiellub ehitusmehega, kes ehitas talle unelmate kodu

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abielu.
Abielu. Foto: SCANPIX

Lotoga miljon naela võitnud inglane Gary Brand ning tema abikaasa Michelle palkasid aastal 1998 Ian Hamblini ehitama nende unelmate kodu Essexis. 17 aastat ja mitu lahutust hiljem tuli sama mees aga ise miljonäriprouale kosja, kirjutas Mirror.

Ian Hamblini sõnul olnud tegemist armastusega esimesest silmapilgust. Kui paar aga mullu juhuslikult üksteist ühel interneti kohtingusaidil silmas ning hiljem näost näkku kokku sai,  selgus, et Michelle on vahepeal helde käega lotovõitjast lahutanud, veel paar korda abiellunud, kuid needki abielud pole püsima jäänud. Üksteisemõistmine oli suurepärane, vahepeal samuti abielu lahutanud Iani tunded naise vastu polnud sugugi lahtunud ning mees kosis Michelle'i tolsamal õhtull.

«See on tõeline muinasjutt,» õhkas Michelle. «Kui esmakordselt Ian'iga kohtusin, olin õnnelikult abielus ega pannud ehitusmehe tundeid enda vastu tähelegi. Rääkisime, naersime, aga see oli ka kõik,» meenutas ta kohtumise algusaegu. Ian seevastu meenutab, et ka pärast majaehituse lõppemist sõitis ta tihti naise kodust mööda, lootuses südamedaami kasvõi korraks kohata.

Tänaseks on paaril ühine elu. «Minu 17 aastat kestnud unistus on lõpuks täitunud,» on mees rahul. «Ma oleks nagu veel korra elus lotoga võitnud,» tunnistab ka Michelle.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles