Terviseametile ehitatakse uus hoone

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terviseameti hoone Paldiski maanteel
Terviseameti hoone Paldiski maanteel Foto: Doomino Arhitektid OÜ

Riigi Kinnisvara AS (RKAS) ja AS Oma Ehitaja sõlmisid lepingu terviseameti uue büroo- ja laborihoone rajamiseks. Ehitustööde maksumus on 6,8 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks.

Tallinnasse Paldiski maantee 81 kinnistule ehitatav viiekorruseline büroo- ja laborihoone saab olema terviseameti kõigile vajadustele vastav, madala energiakasutusega ning selle ehitamisel ja kasutamisel arvestatakse säästvate tehnoloogiatega. Samuti saab hoone olema säästliku ja keskkonnasõbraliku ehitus- ja viimistlusmaterjalide valiku ja ehitustehnoloogiaga ning seda on lihtne hooldada.

Terviseameti uue hoone arhitekt on Pelle-Sten Viiburg firmast Doomino Arhitektid OÜ. Ehitusprojekti on koostanud Estkonsult OÜ. Hoone ehitab AS Oma Ehitaja.

Ehitustegevusega on plaanis alustada novembri keskpaigas, mil algab kinnistul asuvate vanade hoonete lammutamine. Uue hoone ehitustööd on kavas lõpetada 2016. aasta detsembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles