Stiilse mehe kodu: vaata, kuidas elab südametemurdja Richard Gere

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ta ronis, roos hambus «Pretty Womani» finaalis peakangelannale kosja ning ratsutas «Põgenevas pruudis» loojangule vastu: filmistaar Richard Gere juba teab, kuidas vaatajate südameid võita. Pole siis ka ime, kui staari kodu on niisama kaunis ja stiilne.

Strongheart, nii ristis oma Hamptonisi North Havenis asunud häärberi 1902 talle kuulsuse toonud rolli järgi näitleja Robert Edeson. Staaride poolt läbi aegade armastatud maanurk on tänaseni kuulsuste seas heas kirjas, nii on Stronghearti praeguseks peremeheks Richard Gere. 6,3 aakril laiuv maavaldus pakub omanikule meeldivat äraolemist ilmakärast kaugemal, ei puudu ka hunnitud vaated lahele.


Renoveeritud häärber on lihtsalt, ent elegantselt kaunis. Säilitatud on endisaegne kivikamin, ruumikas elutoas pälvib tähelepanu tiibklaver.

Kokku on Stronghearti peremehe käsutuses 12 tuba, külalisi ootavad omaette külalistemajad. Maavaldusel on oma treeningsaal ja korvpalliväljak. Lahe kaldal saab vaikust ja rahu nautida omaette teemajakeses.


Kogu lihtsal luksusel on aga ka oma hind: 47.5 miljonit dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles