Seitse asja, mis võiks iga mehe kodus olemas olla

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmistaar Vince Vaughn'i vannituba.
Filmistaar Vince Vaughn'i vannituba. Foto: Vida Press

Kui oled just soetanud poissmehekorteri, vaata üle, kas sul on kõik eluks vajalik olemas, soovitab Elle Decor.

1. Söögilaud, kasvõi väike

Diivanilaud pole ikkagi söömiseks mõeldud, on ebamugav ja liialt väike. Söögilaud, kasvõi väiksem, võiks igas kodus olemas olla. Nii saad oma südamedaami koju õhtusöögile kutsuda - kas pole väärt mõte?

2. Korralik ja hea väljanägemisega kummut

Esiteks on see hea võimalus asjad ära paigutada ja teiseks võib uhke kummut olla toas tõeline pilgumagnet ning kui tegemist on väärispuust või disainermööbliga, ka hea investeering.

3. Riskiost

Sa pole päriselt kindel, kas see peaks su kodus olemas olema, aga ostsid siiski, sest tahtsid - põneva värvi või mustriga tapeet, omapärane lamp, mõni vintage-sisekujundusdetail vms, mis saab sulle armsaks ja omaseks.

4. Läbimõeldud kodukontori nurk ja korralik raamatukogu

Pilla-palla paberid segiläbi eilsete võileibadega diivanilaual?  Säti endale parem korralik kodukontorinurk. Lihtsustab kodus töötegemist ja näeb parem välja ka. Raamatud võiks olla korralikult riiulis ja sorteeritud.

5. Kaunis vannituba

Tee vannituba korda, kui vaja siis renoveeri, nii et sellest saaks mõnus paik lõõgastumiseks - too näiteks sinna selline dušš, mida su tulevane kallim tahaks kohe järele proovida - koos sinuga, mõistagi.

6. Mõnusad ja hea väljanägemisega istumiskohad

Mugav diivan ja mõnusad tugitoolid suure teleri ees, kust sporti, filme ja uudiseid vaadata - kõlab ahvatlevalt, kas pole?

7. Läbimõeldud valgustus

Mõnes kohas tahad sumedat, teisal jälle erksamat valgust: mõtle läbi ja säti oma elu järgi parajaks valgustus kogu korteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles