Galerii: «Padjaklubi»-Kristina kodu on nii öko kui saab

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

TV3 ja YIT Ehitus pakkusid tänavu «Padjaklubi» tegelaskujudele võimalust kolida uutesse korteritesse Kalamajas. Kristinat kehastav Kertu Moppel on oma tegelaskuju elamisega väga rahul. 

YITi sisekujundaja Greete Mätase sõnul Kristina korteris järgitud tegelasele omast looduslähedust ja ökoelustiili. Nii ilmestab esikut puuoksast nagi ja suur mahukas puitustega garderoob. «Lisaks on korteris kasutatud läbivaid puidudetaile,» ütleb Greete. Kristina köögis on näiteks pirakas ehtsast puidust söögilaud. 
Kertu juhib eraldi tähelepanu diivani kõrval konutavale kukele ja kanale, kes sümboliseerivat mees- ja naisenergiat ning tagavat koduse harmoonia - Kristinale äärmiselt oluline ja südamelähedane teema.
Kuidas Kertule endale Kristina elamine sobiks? «Üldjoontes klapib see mu isikliku maitsega. Midagi, mis üldse ei meeldiks, küll välja tuua ei oska,» ütleb Kertu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles