Neli olulist asja, mida tuleks teada enne santehniku kutsumist

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veekraan
Veekraan Foto: SCANPIX

Enne veel, kui kutsuda appi santehniliste tööde spetsialist, soovitab Toruonu blogi silmas pidada paari olulist asja.

1. Esmaspäevad on santehnikule väljakutsete osas kõige kiiremad. Just siis tuleb santehnikutele kõige enam väljakutseid nendelt naistelt, kelle mehed on nädalavahetusel kanalisatsioonitööd ette võtnud, omamata selleks põhjalikumaid teadmisi.

2. Pesumasinate purunenud voolikud on kodudes ühed suurimatest kahjutekitajatest. Soovitav oleks rabedad kummivoolikud asendada roostevabast metallist voolikutega.

3. Torude puhastuseks ei ole hea kasutada poes müüdavaid tablette ega geele. Nendes sisalduvad keemilised ühendid kahjustavad tõsiselt torusid ja söövitavad need lõpuks auklikuks. Sel juhul tuleb taas appi santehniku väljakutse.

4. Iga koduomanik peab teadma, kus asub maja peakraan. Santehniku väljakutse tuleb väga tihti inimestelt, kes küll telefonis kisavad, sest mõni toru on lõhkenud ja põrandad üle ujutatud, aga helistajal pole aimugi, mida teha või millisest kohast vesi kinni keerata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles