Tulemused selgunud: vaata, millist ehituspoodi peavad lugejad Eesti parimaks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suuremad ehitusmaterjalide poed. Pildil ESPAK Kaare teel.
Suuremad ehitusmaterjalide poed. Pildil ESPAK Kaare teel. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/EMF

Postimehe koduportaali kommentaariumisse vastuseks üleskutsele nimetada Eesti parim ehituspood kogunes hulganististi arvamusi: ülekaalukalt kiideti Espaki, nii Tallinna poodi kui ka mujal Eestis asuvaid filiaale.

«Täname küsitluse läbiviimise eest ja peab tunnistama, et tulemus üllatas meid, » ütles koduportaalile AS Espak juhatuse esimees Arvi Liivik. «Täname ka oma kliente meeldiva ja kasuliku tagasiside eest! Meid rõõmustab, et oleme suutnud pakkuda oma klientidele head kaubavalikut, sobivaid hindu ja kohta, kus nad saavad vastused oma ehitus- ja remondialastele küsimustele, » ütles Liivik. AS Espak loodi aastal 1991, tänaseks kuulub gruppi 13 ettevõtet ja  tegevus toimub 17 müügikohas.

Kuigi üldiselt sai pood lugejatelt kiita, toodi välja ka miinuseid: näiteks nimetati paaris kommentaaris turtsakaid kassiire Tallinna poes. Liivik tõdes, et ideaalsusest ja täiuslikkusest ollakse täna siiski veel kaugel.  «Me teame ja tunnistame oma puudusi ning meil pikk tee veel minna, et väljatoodud vajakajäämisi parandada, » ütles ta.

«Töötame pidevalt selle nimel, et pakkuda laiemat ehituse- ja sisustusega seonduvat kaubavalikut ning teenuseid, samuti praegusest veel paremat ja meeldivamat teenindust. Sellest tulenevalt ootavad järgnevate aastate jooksul meie poode, nii Tallinnas kui ka mõnedes teistes Eesti linnades, ees suured muutused, » lubas Liivik.

Koduportaali lugejatelt said küsitluses kiita väiksemad poed: päris paljudes kommentaarides tõstei esile Tartus asuva Tevo kaubavalikut ja teenindust. Suurte ketipoodide puhul nuriseti kaubavaliku ja liiga kõrgete hindade üle, samuti jätab lugejate meelest soovida teenindajate professionaalsus. Nii mõnigi lugeja teatas, et tema Eestis ehituspoes ei ostle, sest eelistab Lätis asuvat kauplust DEPO: seal olevat hinnad madalamad ja kaubavalik suurem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles