7 põhjust, miks kuivati on asendamatu

Anna-Liisa Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõhkled, kas muretseda oma koju pesukuivati? Võib-olla aitab otsust langetada ThisOldHouse'i kokkupandud nimekiri kuivati seitsmest lisafunktsioonist, mis teevad sellest asendamatu kodumasina.

Kuivatab kõike
Kas teadsid, et õige resti olemasolul saad kuivatis kuivatada isegi oma lemmikketse ja villaseid rõivaidki, ilma et kuivatamislärm ärataks naabrid või kampsun kokku tõmbaks? Selleks vajad vaid spetsiaalset resti, mis esemeid kuivatis paigal hoiab.

Pesu bakterivabaks
Paljudel kuivatitel on programm, mis eemaldab rõivastest 99,9 protsenti bakteritest. Programmi temperatuur on lihtsalt niivõrd kõrge, et ükski satikas seda üle ei ela.

Värskenda riietust
Tahad pikalt kapis seisnud rõivakomplektile värsket ilmet? Unusta pesumasin ja viska esemed otse kuivatisse – see kõrvaldab seismise lõhna, eemaldab kortsud ja muudab rõivad selliseks, nagu oleks need äsja pesust tulnud.

Säästa energiat
Kõige uuemad kuivatid on nii energiasäästlikud, et sa ei usu oma silmi, kui uue elektriarve saad – see on sisuliselt olematu!

Hindavad sensorid
Uutes kuivatites kasutatavad pesu niiskusastet hindavad sensorid toimivad paremini kui vana kooli termostaadid ja nii oskab masin end õigel ajal välja lülitada ega kurna juba tegelikult kuiva kangast.

Lõpp triikimisele
Enamik tänapäevaseid kuivateid on triikimisfunktsiooniga, mis tähendab, et triikraud ja -alus võivad rahumeeli unustuse hõlma vajuda – sina neid enam ei vaja. Head masinad saavad hakkama isegi päevasärkide laitmatu silumisega.

Eriti nutikad
Enamik masinatest annab sulle ekraanil vilkuva tekstiga teada, kui masina filter on täis, kui miski kuivatis on takerdunud masina osade külge või esineb ükskõik missugune muu probleem. Eriti nutikad masinad aga saadavad veateate sõnumina su telefoni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles