4 kiiret nippi terrassi ülesvuntsimiseks

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terrass.
Terrass. Foto: SCANPIX

Marss õue, Eestisse saabus lõpuks suvi! Meil pole teatavasti aega päikesest väsida, sest need paar kauaoodatud sooja päeva on lõpuks käes ning kiiresti tuleb õuesolemisest maksimum võtta. Siin mõned kiired nipid, kuidas terrassil olemine mõnusaks teha.

1. Loo meeldejäävaid detaile

Mõnusad värvilised padjad või värviline terrassimööbel (aiatooli ülevärvimine ei võta teatavasti just eriti kaua aega), mõned muud mõnusad värvilised aksessuaarid annavad ka harilikule pruunikashallikale terrassile mõnusasti vunki juurde.

2. Säti õue päriselu

No pole ju nii, et õues peab tingimata puupakkude või logiseva tabureti peal turnima: kaitse terass markiisi või muu varikatusega korralikult vihma eest, kardinate või sirmiga uudishimuliku naabri pilgu eest, too sinna korralik mööbel, vaibad-padjad-laudlinad, lauanõud ja valgustus ning elu õues võtab üles hoopis teised noodid. Miks mitte õues ka korralikult kokata, kui selleks on võimalus!

3. Mängi valgustusega

Õues saab valgustusega mängida märksa paremini kui toas: kõikvõimalikud LED-valgustid, valgusketid, laternad-küünlad ja muu muudavad sumeda hilissuvise õhtupooliku mõnusalt tüüneks.

4. Loo taimedega meeleolu

Isegi siis, kui su terrassiümbrus jääb botaanikaaiast valgusaastate kaugusele, ei keela keegi luua terrassile meeleolu kaunite lilleseadetega – lihtsa, ent kauni buketi võid suvel kokku saada kasvõi põllulilledest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles