Tallinna vanalinnas pakutakse järjest enam üürikortereid

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üürile andmise teade.
Üürile andmise teade. Foto: Peeter Langovits

Juunis ootas Tallinnas uusi üürilisi 2227 korterit. Aastaga kasvas Tallinna korterite üüripakkumiste arv 16%, kirjutab Tõnu Toompark portaali kv.ee blogis.

Tallinna korterite üüripakkumine suurenes aastataguse ajaga võrreldes kõikides Tallinna linnaosades, välja arvatud Mustamäel ja Pirital. Mustamäel pakuti juunis üürile 194 korterit ehk aastatagusest 16% vähem. Pirital olid need näitajad 25 korterit ja 19%.

Proportsionaalselt on kõige enam kasvanud Vanalinna üüripakkumiste arv. Vanalinnas otsis juunis portaalis kv.ee uut üürilist 135 korterit aastataguse 83 pakkumise asemel. See teeb kasvuks 63%. Kesklinnas kui üürituru epitsentris pakuti üürimiseks 925 korterit ehk mullusest 20% enam.

Tagasihoidlikud pole ka Põhja-Tallinna näitajad. Põhja-Tallinnas pakuti juunis üürile 294 korterit ehk eelmisest aastast 39% enam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles