Pärnu Viikingi hotelli veekeskus saab varsti valmis

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veekeskuse ehitustööd tänavu talvel.
Veekeskuse ehitustööd tänavu talvel. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnus asuva Viikingi taastusravihotelli veekeskus valmib 20. juuliks.

Viikingi taastusravihotelli  veekeskus sai nurgakivi mullu detsembris. Hotelli siseõu saab ehitustööde käigus 1000-ruutmeetrise veekeskuse  ja saunakompleksi.

Teise korruse tasandile rajatakse 312-ruutmeetrine klaasgalerii ning 460-ruutmeetrine katuseaed.

«Projekti eesmärk on suurendada ka kohalike linnaelanike arvu meie majas,» on öelnud  Viikingi hotelli direktor Kairi Lusik.

«Võrreldes konkurentidega käib meil kohalikke elanikke vähe ja loodame seda arvu suurendada. Veekeskusi on Pärnus küll palju, aga nädalavahetustel ja pühade ajal on tihti kõik täis,» ütles Lusik.  

Lusiku sõnul on Viikingi mahutavus praegu väga väike, kuid pärast ehitustöid mahuks vee- ja saunakompleksi 150 inimest.  «Tahame, et pärnakatel oleks rohkem valikuvõimalusi,» lisas Lusik.

Lusik lisas, et investeeringute mahtu pole hotelli omanikud veel avalikustanud. Projekti rahastatakse omavahenditest ja eraldi laene selleks ei võeta. Ehitustööde peatöövõtja on AS Paide MEK.

AS-i Taastusravikeskus Viiking müügitulu oli 2013. aastal 3,4 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles