Kristiine uus nägu: vaata, millised paarismajad kerkivad Rästa tänavale

Kristel Trell
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Peamiselt vanemate eramute ja väiksemate kortermajadega ääristatud Tallinna Kristiine linnaosa tänavatele lisandub tasapisi uusi tulijaid uusarenduste näol.

Liven arendab mahukat paarismajaprojekti Rästa tänavale: 2541 m² suurusele krundile (endine Rästa 8) on kavandatud 4 paarismaja kokku 8 majaosaga. Iga kodu juurde kuulub 2 autokohta ja krundiosa, mille kasutamine reguleeritakse notariaalselt. Kõik paarismajad on planeeringult sarnased. Majaosade (139,2 m2) hinnad algavad 269 000 eurost.

Esimesel korrusel on köök võimalik elutoast eraldada või jääda avatud lahenduse juurde. Nii elutoast kui köögist saab astuda hommikukohvi nautima terrassidele või õuealale. Teisele korrusele on kavandatud lisaks 4 magamistoale ka ruumikas vannituba ning saun. Sauna võib soovi korral asendada garderoobiga. Kahe maja sissekäigud avanevad Kännu tänavale ning kahel majal Tedre põiku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles