Galerii: noore pere hele pesa Kristiines

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koduportaal käis külas noorel perel Kristiines, kes on küllatki väiksesse kodusse ennesõjaaegses kortermajas pununud vahva heleda pesa.

Kolmetoalise korteri siseviimistluses on kasutatud palju naturaalset puitu: põrandad hallikasvalge õliga peitsitud kuuselauad, uksed ja mööbel männipuidust. Pakettaknad olid korterile paigaldatud juba varem ning neid vahetama ei hakatud, muidu eelistanuks pere enda sõnul igal juhul tänapäevaseid puitaknaid.

Korteriomanike sõnul oligi nende soov heledate toonidega remondi järgselt küllatki pisikesse, veidi üle 50m2 kolmetoalisesse korterisse ruumi visuaalselt juurde luua.

.

Sisearhitekt Eeva Masso sõnul on võetud eesmärk kahtlemata hea mõte, sest heledate toonidega saab ruumile tõepoolest visuaalselt palju juurde anda. «Saadud tulemust võiks aga visuaalselt veelgi paremini ära kasutada, kui lisatud aksessuaare ja kunstiteoseid oleks pigem vähem ja need oleksid suurema mõõduga ning kui ruum oleks tervenisti vaadeldav, ilma ruumi jagavate kõrgete kapimahtudeta elutoa keskosas,» soovitas ta. Ka on tema sõnul kiiduväärt naturaalse puidu kasutus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles