Lugejad: keskmise palgaga korralikku korterit üürida ei saa

Kristel Trell
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raha
Raha Foto: SCANPIX

«Kinnisvara hinnad on Eestis arusaamatult kõrged. Elamispinda on piisavalt, küll aga ei ole kvaliteetset pinda,» nuriseb üks lugeja, kes jagas koduportaaliga mõtteid taskukohase eluaseme leidmise võimalikkusest.

«Keskmisi eestlaste palkasid arvestades on korteri üürimine Eestis väga kallis. Aga tundub, et see on paratamatu, kuna nõudlus on suurem kui pakkumine,» leiab teine vastaja. «Kuni on inimesi, kes on valmis maksma 400 eurot kuus, pole omanikul mingit põhjust piirduda 100 küsimisega,» arvab kolmas.

«Tallinn on Eesti pealinn ja Tartu on peaga linn. Mõlemas neist Eesti linnadest ei ole üksi elaval keskmist palka saaval inimesel üürikorteris elada - üür + kommunaalkulud söövad nii suure osa palgast, et järele jääb kehva söögi raha. Kahekesi venitab veel kuidagi välja. Puuduvad ka pikaajalised lepingud,» arvab üks üleskutsele vastanu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles