Lugeja mure: olen hädas kaasüürilistega, sest noored ei pea puhtust

Kristel Trell
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koristamine võib väsitada.
Koristamine võib väsitada. Foto: Panther Media / Scanpix

«Olen hädas kaasüürilistega. Noored on masendavad, nad ei ole stabiilselt puhtust hoidvad ega ka vastutustundlikud ja on väga halvad probleemide üle suhtlejad,» jagab üks koduportaali lugeja kommentaariumis oma muret.

«Väga tubli õppur ülikoolis käitub kodus nagu põrsas, on turtsakas ja kujutab ette, et tema koolielu ongi maailma naba. Kui oleksin korteri omanik ja üürile anda tahaksin, siis ei annaks õppurile või alla 25stele oma pinda rikkuda,» leiab lugeja.

Ta kirjutab, et on korterit üürinud Tartus ega pea normaalseks ka olukorda, kus üürnik peab remondifondi maksed kinni taguma. «Midagi peaks ka omanik ise maksma, või olgu siis üür ka vastav. Lugu on selles, et enamasti on pinnal niikuinii mingid probleemid ja tüüpiline, et see on näiteks külm või laguneb üürihinnas sisalduv pesumasin ära või kipuvad torud pidevalt umbes olema,» kirjutab ta..

«Üüriline püüab nüüd omanikuga asju arutada, aga omanik ei taha eriti, või teeb midagi ära aga siis saab tal isu otsa ja lõpetab lepingu. Sest noori ja naiivsed on üüriturul ikka võtta, kes ei julge enda eest seista. Elades tihti veel vanemate kululgi, saavad nad kuidagi sel puudustega pinnal hakkama. Tegelikult ei ole korrektne kui omaniku väljaüüritav pind on nagu koli hoidmise koht ja kõik seadmed on kehvad lagunemise äärel,» leiab ta.

Mida arvavad teised lugejad?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles