Vaata, millises Tallinna linnaosas müüakse maja kõige odavamalt!

Kristel Trell
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raha
Raha Foto: Elmo Riig / Sakala

Portaali KV.EE andmetel oli aprilli kuus Tallinnas pakkumisel 1271 maja. Majade müügipakkumiste keskmine hind oli 1333 eurot/m², mis on aastatagusest 8% enam. Majade müügipakkumiste arv on aastaga kasvanud 10%, kirjutab Tõnu Toompark Kinnisvarakool OÜst Eesti suurima kinnisvaraportaali blogis.

Suurima majade müügipakkumiste arvuga linnaosas Pirital on majade müügipakkumisi aastaga juurde tulnud veerandi võrra. Tänavu aprillis pakuti Pirital müügiks 317 maja. Pirita majade pakkumishind oli portaali KV.EE andmetel aprillis 1596 eurot/m², mis on mõni euro aastatagusest vähem.

Pakkumiste poolest järgmine Tallinna linnaosa on Nõmme. Nõmmel oli portaalis KV.EE aprillis 259 majade müügipakkumist keskmise hinnaga 1403 eurot/m². Nõmme majade müügipakkumiste arv vähenes aastaga 6%, müügipakkumiste keskmine hind püsis praktiliselt eelmise aasta tasemel.

Enim, koguni 55% on tõusnud majade hind Põhja-Tallinnas: kui mullu aprillis tulnuks majaost kõne alla ruutmeetrihinnaga 647 eurot/m2, siis tänavu aprillis kujunes ruutmeetrihinnaks juba 1002 eurot/m2.

Vaata majade hinnavõrdlust linnaosade kaupa KV.EE  blogist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles