Ela ja sära: milliseid nippe võiks näpata staaride kodust?

Kristel Trell
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacheri villa Šveitsis Genfi järve läheduses
Michael Schumacheri villa Šveitsis Genfi järve läheduses Foto: SCANPIX

Alles hiljuti näitasime, kuidas elab Jennifer Lopez. Mida soovitab portaal Trulia staaride kodukujundusest ja koduvalikust õppida, et elada ja särada?

1. Asukoht on määrav

Räägitagu sulle müügitehingul mida tahes, asukoht on määrav, niisiis - vali parim turul saadaolev asukoht, mis sinu ja su pere vajadustele vastaks! Ega ilmaasaja ei ole staarid tihti üksteise naabriks, nemad juba oskavad heast asukohast lugu pidada.

2. Haara inspiratsiooni

Staaridel pole tingimata hea maitse, ent neil on raha palgata spetsialistidest kujundajaid- arhitekte. Vaata nende kodusid siit, äkki leiad midagi, mida oma koduski kasutada.

3. Planeeri

Staarid ei ela päev korraga, vaid nad planeerivad elu ette. Lihtsam on ka oma kinnisvara ostu-müügi-rendiga tegelda pikemas perspektiivis, sest see ei pruugi sugugi käia üks-kaks-kolm.

4. Isikupära loeb

Staarid teavad, et iga kodu saavad nad täpselt omanäoliseks ümber ehitada. Niisiis - ära pelga ollla isemoodi, sest just see teeb su kodu eriliseks!

5. Ära liialda

Isegi kui rahalaevad ustest ja akendest sisse purjetavad, ei maksa sellega kodukujunduses ärplema hakata lootuses, et kui kunagi müügiks läheb, saad kasudega kaubeldud: pole kindel, et keegi teine su ülikallist materjalivalikut või muid ekstreemsusi väga kinni maksta tahab.

6. Võid ka üürida

Olgugi, et staaridel on rahakott puuga seljas, eelistavad nad mitmel pool ka kallist eluaset hoopis üürida, sest kolivad tihti. Miks mitte kasutada sama võimalust, eriti kui oled veel noor ega pea paikseks jäämise plaani?

7. Usalda eksperte

Staarid ei tee ega ammugi tea kõike ise, vaid nad usaldavad oma nõuandjaid. Otsi endale mõned usaldusväärsed abilised, kelle nõu kinnisvaratehingutes, ehitusel ja kodukujundusega seotud küsimustes marjaks ära kulub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles