Fotod: uued majad Kadriorus lubavad hunnitut merevaadet

Kristel Trell
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tivoli majad.
Tivoli majad. Foto: Metro Capital

Endise Kadrioru lõbustuspargi territooriumil on arendustegevust planeeritud viimased 10 aastat. Metro Capitaliga sõlmitud lepingu alusel alustas AS Nordecon eelmisel nädalal Kadrioru kõige mereäärsemas elamuarendusprojektis aktiivset ehitustegevust. Esimesed majad valmivad 2016. aasta kevadeks.

Tivoli arendus asub Kadriorus Pikksilma ja Tuukri tänavate nurgal, vaid 100 meetri kaugusel merepiirist. Tegemist on Kadrioru kõige merepoolsema elurajooniga, kus esimesed majad valmivad aasta pärast. Projekti esimese etapi arendusmaht on kokku 150 korterit, millest esimese kahe 5-korruselise maja 39 eksklusiivse korteri ehitust Nordecon alustas. Projekti arendajal Metro Capitalil valmis tänavu aasta alguses koostöös Nordeconiga samas piirkonnas luksuslik korterelamu Meerhof, mis oli juba enne valmimist välja müüdud.

Majade vahele plaanitakse autodevaba majadevaheline roheala ning laste mänguväljak. Suuremate korterite juurde kuulub ka rõdu või terrass: näiteks kolmetoalise korteri üldpinna 69,7 m2 hulka kuulub ka 20m2 rõdu ning taolise korteri eest tuleb välja käia 169 000 eurot. Korterite sisevaateid näeb siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles