Fotod: selle maja tegelikku vanust on raske uskuda

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.contemporist.com

Eelmise sajandi alguses ehitatud maja muutus renoveerimisega nii märkimisväärselt, et hoone ajaloolisust pole sisuliselt enam nähagi. 

Enam kui sada aastat tagasi Kanadasse Vancouverisse püstitatud maja oli suurepärase vaatega, aga väga kehvas seisus, vahendab Contemporist.

Aastate jooksul oli seda siit-sealt kõpitsetud, kuid ilma igasuguse konkreetse nägemuseta ja põlve otsas tehtud tööd olid halvasti õnnestunud. 

Seepärast, kui RUFArchitects sai tellimuse majale projekt teha, lasid nad fantaasia julgelt lendu, võttes plaanide keskmeks just maja imelised vaated. 

Foto: www.contemporist.com

Vahepealsete aastate juurdeehitused eemaldati, maja tehti konstruktsioonilt võimalikult algupäraseks. Sisse seati kõik tänapäevased mugavused ja ka sisekujunduses eelistati kaasaegset lähenemist. 

Majast avanevad nüüd suurepärased panoraamvaated ümbritsevale, tänu suurtele klaasustele on siseruumid ka õuealaga mõnusalt ühendatud. 

Vaata rohkem SIIT! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles