Fotod: pere lahendas suurema kodu vajaduse väga huvitaval moel

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: treehugger.com

Kui kodu jääb kitsaks, on valida, kas püüda seda laiendada või kolida. Hea fantaasia korral võib esimene variant anda väga põnevaid tulemusi.

Kui üritad elada ruumisäästlikult, aga kasvav pere nõuab siiski oma osa, tuleb läheneda nutikalt. Just seda on teinud minimajast välja kasvanud pere, kes leidis ruumipuudusele suurepärase lahenduse, vahendab TreeHugger.

Foto: treehugger.com

Nimelt muretses pere ühele minimajale teise juurde ja ehitas need omavahel mõnusa talveaia abil kokku. Ühes majas on köök, vanemate magamistuba ja vannituba. Kahe maja vahel on talveaed, mis meie tingimustes vajaks küll veidi ilmastikukindlamaks muutmist. Teise maja ülemisel korrusel on laste magamisruum, all aga elu- ja mängutuba.

Foto: treehugger.com

Päris minimajaks seda kodu kindlasti enam nimetada ei saa, kuid mõnus lahendus siiski olukorrale, kus endine tilluke kodu liiga väikeseks jäänud on.

Foto: treehugger.com

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles