5 riiki maailmas, kus võid skoorida tasuta eluaseme

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maja.
Maja. Foto: Pexels / CC0 Licence

Tänapäeval võib tunduda, et tasuta asju ei ole olemas ja isegi kui on, siis peab tegu olema mõne petuskeemiga. Veebileht womensarticle.com on üles otsinud viis paika maailmas, kus vaid mõne tingimuse täitmise järel on tasuta elupaik sulle garanteeritud.

Itaalia

Sitsiaalia väikelinn nimega Gangi kõlab tuttavalt? Kui ei, siis võta teadmiseks, et selles väheneva rahvaarvuga linnakeses on hooneid, mis ei ole inimsugu näinud juba aastaid. Itaalia pakub sulle tasuta elupaika juhul, kui annad lubaduse sinna jääda ja maja renoveerimiskulud enda peale võtta.

Ameerika

Kõigi võimaluste maa Ameerika - tähelepanukeskmes on siinkohal USA kesk- ja põhjaosad. Tasuta elamispindu jagatakse eriti lahkelt linnades nagu Gary, Indiana või Detroit. Selleks, et tasuta elukoht skoorida, peab sul olema püsiv töökoht ja sissetulekuallikas, aga ka kindel plaan eluruum renoveerida.

Lõuna-Aafrika Vabariik

Erinevalt Itaaliast ja Ameerikast, jagatakse Lõuna Aafrikas elupaiku eelkõige vähemkindlustatud inimestele. Lõuna-Aafrika Vabariik on sellise ülla strateegia poolest maailmas esirinnas.

Pitcairn

Küsija suu pihta ei lööda. Sama kehtib ka selle Briti kolooniasse kuuluva väikesaare kohta. Elanikkond sellel saarel on kahanenud juba pea 50 elanikuni. Nii et, kui unistad elust mõnel väikesaarel ning oskad ka ilusti küsida, võid peagi saada maaomanikuks ühel väikesel Inglismaa saarel.

Kolumbia

Kolumbia, sarnaselt Lõuna-Aafrika Vabariigile, jagab samuti eluruume madalama sissetulekuga inimestele. Kuigi Kolumbia kõõlub siiamaani vaesuse ja rikkuse piirimail, on viimased aastad toonud sinnakanti õnneks rohkelt turiste, mille abil riigi majanduslikke näitajaid parandada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles