Fotod: vaata, millise elamise soetas ülirikas araablane

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SWNS.com/Scanpix

Kui raha pole probleem, võid endale üle maailma osta kokku täpselt selliseid kodusid nagu ise tahad. Selle äärmiselt rikka araablase kinnisvaraportfelli kuuluvad nüüdsest kaks luksuslikku korterit.

Äärmiselt rikas Omaani šeik soetas endale äsja Londonis kaks üle mõistuse luksuslikku korterit: 17 miljonit naela maksnu jääb tema pere käsutusse, märksa kehvem kaheksa miljoni naelane läheb aga tema meeskonnale, vahendab Daily Mail. Korterid asuvad Knightsbridge´i linnaosas - piirkonnas, mis juba mõnda aega jõukate araablaste seas äärmiselt menukas olnud. 

Foto: SWNS.com/Scanpix

Nii viie kui nelja magamistoaga korterid asuvad vanades väärikates kortermajades, mis hiljuti äärmiselt põhjalikult renoveeritud ja kaasajastatud. Šeiki väike sisseost on suurim kinnisvaratehing, mis selles Londoni piirkonnas viimase kahe aasta jooksul tehtud on.

Foto: SWNS.com/Scanpix

Mõlemad korterid on mõistagi täielikult ja väga luksuslikult möbleeritud. Ükski korteris leiduv ese pole sinna juhuslikult sattunud, neid valides on mitmed mainekad sisekujundajad tööd teinud. Kuuldavasti olnud šeigil sisekujundusele väga spetsiifilised nõudmised ja need kaks korterit olid ainsad, mis nõudmistele vastasid.

Foto: SWNS.com/Scanpix

Vaata rohkem pilte SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles