Ühe naise lihtsast koristusnipist on saanud internetisensatsioon

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Selgub, et kodu ideaalses korras hoidmine on lihtsam kui keegi oleks kunagi arvata võinud: selleks on vaja vaid õige pisut motivatsiooni, mida on väga lihtne endale ise tekitada.

Nimelt ütleb end koristusguruks töötanud Marla Cilley, et kõik algab kraanikausist: kui sa pesed enne magamaminekut puhtaks kõik nõud oma kraanikausist ja siis ka kraanikausi enese, muutub midagi selles, kuidas sa oma kodu korrashoidu suhtud, vahendab Apartment Therapy.

Trikk on selles, et mitte ühelgi päeval, hoolimata meeleolust ja muudest toimetustest, ei tohi kraanikaussi mustaks jätta. Puhas valamu annab päeva alguses uskumatu hulga lisaenergiat, seevastu musti nõusid täis räpane valamu võtab seda ära. 

Niisiis tuleb hoolitseda esmajoones selle eest, et su valamu oleks alati laitmatult puhas, ning tasapisi hakkab puhtusearmastus sealt sinu ülejäänud kodule üle kanduma. 

Kas see peab paika? Paljud trikki katsetanud inimesed väidavad, et peab. Proovida igal juhul tasub.

Milline on sinu nipp kodu püsivaks korrashoidmiseks? 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles