Paar säästis nutika nõksuga majaehituselt peaaegu pool miljonit (2)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Endale vana majaga maatüki ostnud paar plaanis krundile uue maja ehitada, kuid hinnapakkumised võtsid neil hinge kinni. Olukorrale tuli leida lahendus.

Londoni neuroloogid Penny Talelli ja Mark Edwards võtsid maja projektile ja ehitusele mitmeid hinnapakkumisi, kuid kõik need läksid ühte auku: selgus, et lisaks krundi eest makstud enam kui 750 000 eurole tuleks neil ehituse eest välja käia veel enam kui miljon eurot. Sellega ei tahtnud paar aga kuidagi leppida, vahendab Daily Mail.

Raha säästmise eesmärgil panid nad pead kokku ja kujundasid oma maja ise. Palgata tuli seega vaid ehitajad ja maksta ehitusmaterjalide eest, nii õnnestus paaril säästa enam kui 400 000 eurot. 

Uus maja sai väljast väga moderne, kuid et see rajati vana, 30 aastat puutumatuna seisnud maja asemele, otsustas paar interjööris sellelegi hoonele pisut austust avaldada. Vanalt majalt sai uus maja näiteks oma aknad.

Vaata fotosid ehitisest SIIN

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles