Ülevaade: mis hinnaga on Eestis võimalik endale korter villas soetada? (2)

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KV.EE
KV.EE Foto: KV.EE

Villa võib tunduda kättesaamatu unistusena, mis lihtsalt ei mahu tavainimese eelarvesse. Seetõttu olekski paslik heita pilk villades peituvatele korteritele, mis on pigem taskukohaselt glamuursed ja innovaatilised.

1. Ajaloolise hõnguga uus villa, 119 700 € 

Foto: KV.EE

2018. aasta juunis valmiva ehitise ajalugu ulatub 1860. aastasse, mil Pühavaimu 21/23 ehituskrundil paiknes Pärnu Elisabeti koguduse köstri elamu. Pika ajalooga elamu saab rekonstrueerimistööde käigus tagasi sõjaperioodil hävinud verandad, rõdud, terassid ja kauni esiaia. Korteriomanik saab oma kasutusse ka suure keldriboksi ja parkimiskoha.

2. Modernne villa Pärnu rannapargis, 395 000 €

Foto: KV.EE

Avangardistliku arhitektuuriga maja räägib iseenda eest. Parkide ja supelranna vahetus läheduses paiknev kortermaja on projekteeritud eelkõige kvaliteetsest ja tänapäevasest elukeskkonnast lugupidavale inimesele. C-energiaklassiga korteris on sisseehitatud saun ning suured rõdud ja terassid. Korteri müügihinnas on muuseas ka mööbel ja eraldi parkimiskoht hoovis.

3. Unistuste kodu Jõeranna villas, 105 000 €

Foto: KV.EE

Pärnu jõe ja Jaansoni terviseraja ääres paiknev villa pakub silmipimestavaid vaateid ning võrdlemisi väikeseid kodukulusid. B-energiaklassiga elamusse on nimelt paigaldatud kaasaegne energiatagastusega ventilatsioonisüsteem ja tsentraalne vesipõrandaküte. Sanitaartehnika ning köögimööbel koos vastava tehnikaga on juba korteri müügihinna sees. 

4. Mart Kuljuse visiooni järgiv Kuljuse villa, 125 000 €

Foto: KV.EE

Nõmme aedlinnas paikneva kortermaja puhul on järgitud nüüdisaegseid ehitusstandardeid, pidades sealjuures silmas hoone esialgse rajaja Mart Kuljuse visiooni. Müügil oleva 3-toalise korteri sisekujundus on valitud selliselt, et see ei seaks värskele omanikule mingeid piiranguid. C-energiaklassiga korteris on soojustagastusega sundventilatsioon ja õhk-vesi küttesüsteemil baseeruv põrandaküte. 

5. Korter uuenduskuuri läbinud Silbernageni villas, 120 000 €

KV.EE
KV.EE Foto: KV.EE

2-toaline B-energiaklassiga korter Kuressaares on valminud Silbernageli villa esialgsete jooniste järgi. Korter paistab silma eelkõige valiteetsete materjalilahenduste poolest. Vannituba on varustatud Hansgrohe ja Gustavsbergi toodetega ning korteri hinna sisse kuuluvad ka köögimööbel ja valgustid. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles