Inimesed kurdavad: kõige hullemad külalised, keda nad kunagi võõrustanud on

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Mõnikord võib juhtuda, et külalistest pole kuigi palju rõõmu, suisa vastupidi: nad toovad endaga palju ebameeldivusi, mis aastaid hiljemgi selgelt meeles on.

Veebikeskkonna Reddit kasutajad meenutavad oma kõige hullemaid kogemusi ses vallas.

1. Tänamatu sõber

Üks kasutaja meenutab, kuidas nad perega reisile minnes maja oma sõbra kätte andsid, et too kõigel silma peal hoiaks. Kokkulepe oli, et kõike võib kasutada, aga söögi peab sõber ise ostma. Esiotsa läkski kõik hästi, kuid siis otsustas sõber korraldada majapeo. Selle käigus lagastati maja täielikult ja nagu sellest veel vähe oleks: õhtu lõpus otsustas purupurjus sõber võtta ühe pere autodest ja sõita sellega läbi maja seina. 

2. Ennastunustav kümbleja

Teine kasutaja räägib, kuidas tema venna tüdruksõber nende juures pikalt duši all käis nii, et dušikardin vannist väljas oli. Seepeale tekkis vannitoas korralik uputus, mis lõpuks ka terve ülakorruse üle ujutas. Viimaks hakkas vesi tilkuma ka alumisel korrusel asunud köögi laest.

3. Innukas napsitaja

Kolmas kasutaja meenutab mehe sõpra, kes õhtu jooksul korduvalt salaja nende baarikapi kallal käis, lõpuks vannitoa täis oksendas ja siis mehe hambaharjaga oma hambad enne lahkumist puhtaks pesi, jättes kogu vannituppa korraldatud laga mõistagi koristamata.

Mis on kõige ebameeldivam või piinlikum vahejuhtum, mis sul külalistega ette on tulnud? Anna meile teada kommentaarides, meie Facebooki-lehel või anonüümse vihjena SIIN. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles