Foto: üks soodne ese IKEAst, mis peaks olema igas kodus

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FILE PHOTO: IKEA lipud ja logo Šveitsis Spreitenbachis, 2016. REUTERS/Arnd Wiegmann/File Photo
FILE PHOTO: IKEA lipud ja logo Šveitsis Spreitenbachis, 2016. REUTERS/Arnd Wiegmann/File Photo Foto: ARND WIEGMANN/REUTERS

Selle üle, kas IKEA toodanguga peaks või ei peaks oma kodu sisustama, võib vaidlema jäädagi. Fakt on aga see, et neil on müügil üks vidin, mis võiks küll igas kodus olemas olla.

Tegemist on eraldiseisva korduvkasutatava kaanega, mis asendab fooliumi ja toidukilet sinu köögis. Miks neid asendama peaks? Sest mõlemad kurnavad pikapeale nii sinu rahakotti kui ka keskkonda – need lagunevad väga vaevaliselt. 

IKEA kolmeosaline silikoonkummist kaantekomplekt maksab 13 eurot ning kaante diameetrid on 19 cm, 25 cm ja 31 cm. See muudab need mugavalt kasutatavaks enamiku standardmõõdus pottide ja pannidega. 

FOTO: IKEA
FOTO: IKEA Foto: Ikea

Klockreni-nimelise komplekti kaaned sobivad ühtviisi hästi nii selleks, et hoida toitu soojas kui ka selleks, et anumad enne külmkappi panekut katta. Kaasi saab pesta nõudepesumasinas ja neid võib kasutada mikrolaineahjus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles