Fotod: uskumatu leid Lasnamäe kortermajast (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Millisena kujutad sina ette üht tüüpilist Lasnamäe korterit? Tõenäoliselt ei kuulu sellesse pilti midagi sellist, mida nüüd tutvustame.

Tüüpiline Lasnamäe korter asub aastakümneid tagasi ehitatud paneelmajas, on tuttava planeeringuga, mitte liiga avar ja pigem kehvapoolse vaatega. See Linnamäe teel asuv kodu ei vasta ühelegi punktile neist.

Foto: KV.EE

269 000 eurot maksva korteri näol on tegemist luksusliku penthouse´iga, kus neli tuba ja pinda tervelt 116 ruutmeetit. Korter valmib 2018. aasta teises pooles ühe osana Lasnamäe Kodude projektist.

Foto: KV.EE

Maja hoovialale tuleb korraliku haljastusega Tondiloo pargi laiendus, tornmajade vahele teisele korrusele tuleb elanike ainukasutusse puhke- ja laste mängualadega ühisterrass.

Korrusel, kus kõnealune korter asuma hakkab, saab olema ainult üks naaberkorter. Vaated avanevad kolme külge - Pirita ürgorule, Tondiloo pargile ja merele.

Foto: KV.EE

Kes oleks võinud arvata, et Lasnamäel sellist luksust nägema hakkab?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles