Fotod: vaata, mis imet tehti ühe Fahle maja korteriga

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MyHome

Kui kodus juba mõnda aega sees elatud, aga plaanid sellega seoses järsku muutuvad, tasub kaaluda kujunduse täielikku ümbertegemist. Just nii selle korteriga toimitigi.

Selle korteri omanikud otsustasid pinna välja üürida ja selleks, et üürilisi lihtsam leida oleks, tegid nad enne väikese investeeringu sisekujundamise värskendamise näol. 

Kodu senine sisekujundus ei vastanud potentsiaalsete üürnike nõudmistele: Fahle maja tõmbab ligi nooremaid inimesi, kellele meeldib kaasaegne sisustus. Niisiis oli vaja korteris luua tervik. 

ENNE.
ENNE. Foto: MyHome
PÄRAST.
PÄRAST. Foto: MyHome

Kokkuvõttes värskendati seinavärvi, vahetati välja köögimööbel. Uue mööbli said ka elu- ja magamistuba ning osaliselt ka vannituba.

Kui tahad ise müügi või remondi eel kodu kaasaegsemaks kujundada, tasub MyHome´i kujundaja Gerdi sõnul kindlasti läbi mõelda, kas tulu, mis nendest töödest tõuseb, kaalub üles töödele kuluva. 

ENNE.
ENNE. Foto: MyHome
PÄRAST
PÄRAST Foto: MyHome

Vaata rohkem SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles