Fotod: vaata, millised on kõige tähelepanuväärsemad uusarendused

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: KV.EE

Kuna uusarendusi tuleb praegu turule nagu seeni pärast vihma, tasub koduotsijal pilk peale visata, millised neist kõige menukamad on. 

Kinnisvaraportaal KV.EE toob välja augustikuu kõige vaadatumate uusarenduskuulutuste esiviisiku. 

«Uute korterite müügitempo on tugev. Selliste korterite osakaal kõikidest tehingutest on 30 protsenti turust, mis tähendab, et igakuiselt leiab ostja 230-250 uut korterit,» selgitas KV.EE portaalijuht Tarvo Teslon uusarenduste turu tendentse.

Kõige populaarsemad uusarendused augustikuu vaatamiste järgi on just Tallinna kesklinna lähedased projektid, aga välja ei jää ka Tartumaa.

1. Korterelamu Tallinnas aadressil Saani 2

Foto: KV.EE

Projekt paistab silma maitseka modernse arhitektuuri ja hästi läbimõeldud ruumilahendusega. Maja on jagatud kolmeks viie- kuni kuuekorruseliseks torniks, mille vahel on puhkealad ja laste mänguväljakuga privaatsed sisehoovid. Seda vaadati augustikuus koguni 7129 korda.

2. R. Tobiase 3 uusarendus Kadriorus

Foto: KV.EE

Tegemist on arendusega, mille katusel ja ka mõne korteri juures on lummavate vaadetega terrassid. Lisaks on arendus peresõbralik: maja taga on roheline hooviala koos laste mänguväljakuga. Seda vaadati augustikuus kuni 4996 korda.

3. Aurora Park Haaberstis Tallinnas

Foto: KV.EE

Aurora Pargi teeb unikaalseks sisehoovis asuv suur privaatne roheline park-õueala, kus on mänguväljak liivakasti ja ronimisaladega, puhkeala lapsevanematele, rohelusega ümbritsetud grillinurgad ja piknikualad, minirulapark ja noorteala, korvpalli- ja jalgpalliplats, jääväljak uisutamiseks ja hoki mängimiseks ning lemmikloomaala. Seda on vaadatud koguni 4336 korda.

4. Vega Mustakivi asumis

Foto: KV.EE

Vega on võitnud tähelepanu korterite juurde kuuluva ruumide kompleksiga, kus on peo-ja vabaaja veetmise võimalused, saunaga peoruumid ning laste mängutoad ja mänguväljak. Lisaks võimalused jõualal treenimiseks, piljardi mängimiseks, grillalal pere ja sõpradega eriliste hetkede nautimiseks või hoovis pikniku pidamiseks.

5. Päevalille arendus Tartumaal

Foto: KV.EE

See Tartu uusarendus pälvib tähelepanu oma asukohaga: kuigi linnast väljas, asub see samas Tartu linna südamest siiski vaid 6,5 kilomeetri kaugusel. Kõigest mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel asuvad lasteaed, kauplus ning rongi- ja bussipeatus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles