7 lihtsat nippi, kuidas tuua elamisse veidi sügise hõngu

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kamin.
Kamin. Foto: www.flickr.com

Sügis on märkamatult ligi hiilinud ning viinud endaga suvise soojuse. Siin on seitse imelihtsat nippi, kuidas kodusele interjöörile sügise puhul veel viimast lihvi lisada.

1. Villane pleed

Kui sul on pigem neutraalsetes toonides majapidamine, võid valida mõne efektse tooniga pleedi, lisamaks karakterit tervele eluruumile. Kui ruumis on aga juba rohkelt värve, eelista pigem mõnda neutraalsetes toonides pleedi. Kui aga poelettidelt vastu vaatavad pleedid ei tekita sinus mingisugust emotsiooni, võid alati proovida ise mõne valmis kududa.

2. Sametpadjad

Sameti tähetund ei ole veel lõppenud. Sügise saabudes märkad seda materjali üha enam tänavapildis ja ka kodukujunduses on see üha suurenev trend. Klassikaline rafineeritud materjal loob romantilise meeleolu ja lisab veidi elegantsust ka kõige lihtsamasse majapidamisse.

3. Karvased katted

Olgu selleks voodikate või vaipkatted su põrandal. Karvased disainielemendid lisavad alati hubasust, hoiavad sind soojas ning annavad viimase lihvi ka su juba trendikalt kujundatud majapidamisele.

4. Kamin ja kaminasimss

Kaminal on tegelikult märkimisväärselt suur disainielemendi roll kanda. Tee oma kaminale au ja kujunda see täpselt enda nägu. Loo näiteks sümbioos juba kodus olemasolevatest dekoratsioonidest ja sügiselementidest oma kaminasimsile. Niigi kaunist vaatepilti saad aga täiendada sulle kallite inimeste portreedega. Isiklik lähenemine on ikka isiklik lähenemine, olenemata aastaajast.

5. Sügislehed ja -lilled

Lehed ja lilled mõjuvad igal aastaajal erinevalt. Suviselt lopsakad õied toovad alati vastava meeleolu tuppa, niisamuti on sügislehtede, -taimede ja -viljadega. Lisaks võid korjata ka mahakukkunud kastaneid ning tammetõrusid – nendega lood eriti sügisese atmosfääri.

6. Lugemisnurk

Talve eel meeldib inimestele ikka kuhugi sooja põhku pugeda ning veeta mõnus õhtupoolik kvaliteetse kirjanduse seltsis. Säti mõnus lugemisnurk juba varakult valmis, sest talv ei ole enam kaugel! Mida soojem, seda parem!

7. Oksad vaasi

Võib-olla leiad ka mõne põnevama mooduse, kuidas kodus raagus oksi välja panna. Oksad läbipaistvas vaasis garanteerivad sulle stiilipuhta lahenduse igal aastaajal. Kui oled aga väga suur nobenäpp, proovi koduuksele kindlasti ka üks sügispärg meisterdada.

Allikas: dailydreamdecor.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles