Õudne viis, kuidas paljud oma külalisi tahtmatult alandavad

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külalistele head äraolemist korraldades mõtle ka sellele, et neil väljaspool söögilauda sinu juures piinlik poleks.
Külalistele head äraolemist korraldades mõtle ka sellele, et neil väljaspool söögilauda sinu juures piinlik poleks. Foto: VidaPress

Kellegi kodus viibides on lihtne end rumalasse olukorda panna. Paljud võõrustajad teevad ise aga mõtlematusest ühe kohutava vea ja tekitavad seepärast oma külalistele väga palju ebamugavust.

Möödapanek puudutab nimelt tualettruumi kasutamist: eriti uusarendustes on vannitoad tihti elutoa vahetus läheduses ning mitte kuigi helikindlad. Sageli ei mõtle võõrustajad aga selle peale, et külalisel on kohutavalt häbi, kui tema tualettruumi kasutamise helid kõigile kuulda on, vahendab ApartmentTherapy. 

See põhjustab külalisele tohutut ebamugavust ja ometi oleks võõrustajal nii lihtne sääraseid piinlikke olukordi vältida: piisab lihtsalt niinimetatud valgest mürast, mis aitaks tähelepanu tualettruumis toimuvalt kõrvale juhtida.

Seepärast pane kas muusika valjemaks või hoia ülal elavat vestlust ajal, kui mõni sinu külalistest tualetti kasutab. 

Muuhulgas tasub tualettruumi külalistele valmis seades silmas pidada ka seda, et seal oleks piisavalt paberit, et pott oleks puhastatud ka prill-laua alt ja et kõik liiga isiklikud esemed silma  alt ära oleks pandud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles