Fotod: võsastunud tänavajupi puhastamine paljastas ootamatu ehitise

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Scanpix/SWNS.com

Võssakasvanud tänavajupi puhastamine paljastas põneva, aastakümneid pilkude eest varjatuna püsinud hoone

Londoni lõunaosas otsustati maha võtta aastakümneid kahe maja vahel vohanud võsa. Selle tulemusel paljastus armas väike majake, mis aastakümneid võõraste pilkude eest peidus olnud. Majale leidus kiiresti ka ostja: uuele omanikule läks üsna nutuses seisus hoone 550 000 naela eest, vahendab Daily Mail. 

Maja põhikonstruktsioonid on õnneks heas seisus, puudu on mõned aknad ja kõik aknaraamid vajavad vahetamist. Maja uus omanik, IT-spetsialist Samir Patel, loodab kodu renoveerimisega peatselt algust teha. 

FOTO:  
FOTO:  Foto: Scanpix/SWNS.com

Ta tõdes, et on üllatunud, kui palju maja, mida ta esimest korda veel võssakasvanuna vaatamas käis, oodatust erineb. Ta oli kindel, et maja sarnaneb teistele samal tänaval olevatele, kuid see on täiesti teistsuguse projekti järgi tehtud. Pateli sooviks on maja ümber ehitada nii, et see sarnaneks ümbritsevatele.

Pärast võsa eemaldamist on hoonet käinud imetlemas ligi sadakond inimest. Kõik teadsid, et kusagil ronitaimede ja puude taga peidab end üks maja, aga milline see täpselt välja näeb, polnud kellelgi enam aimu.

Vaata rohkem fotosid SIIT! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles