Vinüülimängija - uues kuues retrospektiiv

Kristina Kostap
, kodustiil.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vinüülimängija.
Vinüülimängija. Foto: www.flickr.com

Kui sa siiamaani piilud silmanurgast vanaema-vanaisa poolesajandivanust grammofoni ja unistad samuti ühest analoogsest plaadimasinast, siis retrohõnguline vinüülimängija on lahendus just sulle!

Melomaanid kiidavad vinüülplaadi heli ja mahedust, meie aga kiidame seadet, mis toob need helilained sinuni - vinüülimängijat.

Vinüülimängija ei ole pelgalt enam seade, mis laseb kuuldavale vaid helid su lemmikplaadilt. Vinüülimängija on auga ära teeninud oma koha kodustes majapidamistes ning alljärgnevalt toome välja ka mõned põhjused, miks. 

Vinüülplaadid kui tuleviku pensionifond

Fakt on, et raha väärtus võib aja jooksul muutuda. Ka vinüülplaadid on justkui hästihoitud veinid, mis muutuvad ajas vaid paremaks. Nõudlus kvaliteetsete vinüülide järele võib kümnekonna aasta jooksul suureneda, teenides sulle vinüüliosturaha mitmekordselt tagasi.

Vinüülimängija lisab karakterit

Lisaks silmailule ning külaliste üllatunud pilkudele lisab vinüülimängija parajalt iseloomu ka su elamisele. Leia loominguline moodus, kuidas oma väärtuslikke vinüüliplaate hoiustada ning vinüülimängijat nende olemasoluga täiustada.

Vinüülimängija kui sinu teejuht seltskonnas

Lisaks sellele, et võid vahelduseks muusikat ilma sellel klikkimata kuulata, leiad end ilmselt nüüd tihedamini plaadipoodi riiulite vahel ekslemas. Igal vinüüliplaadil on tavaliselt ka oma saamislugu rääkida, seega juttu jagub veelgi kauemaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles