Kõige ebaviisakam küsimus, mida külla minnes küsida saab

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Külalised võivad sageli olla ootamatult ebaviisakad, sageli küll tahtmatult. See on aga paljude hinnangul üks ebaviisakamaid küsimusi, mida küllatulnu esitada saab.

Mis selleks siis on? Nimelt: "Millal teie kodu siis ka ükskord valmis saab?!". Mõistagi pole siinkohal oluline täpne sõnastus, vaid mõte: viimane kord, kui siin käisin, oli kõik täpselt samamoodi nagu praegu, miks ma mingeid arenguid ei näe? 

Selle küsimuse hindasid üheks ebameeldivamaks näiteks sisustusportaali ApartmentTherapy lugejad.

Solvavaks peetakse seda eelkõige sellepärast, et kui koduremont on ilmselgelt pooleli, on see sageli südamel ka pererahval endal, mistõttu nad ei ole huvitatud sellest, et keegi veelgi soola haavale raputaks. Samuti tundub see paljudele teise rahakotis sobramisena.

Mida sellisele küsimusele vastata? Väga head nõu ei olegi. Võid proovida rääkida sellest, kuidas teie kodu kasvab ja areneb koos teiega ega ole seepärast kunagi päriselt valmis. 

Millised on kõige ebaviisakamad küsimused, mida sinult võõrustajana küsitud on? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles