Vaata järele: mööblitükk, mida IKEAst kindlasti osta tasub

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FILE PHOTO: IKEA lipud ja logo Šveitsis Spreitenbachis, 2016. REUTERS/Arnd Wiegmann/File Photo
FILE PHOTO: IKEA lipud ja logo Šveitsis Spreitenbachis, 2016. REUTERS/Arnd Wiegmann/File Photo Foto: ARND WIEGMANN/REUTERS

IKEA mööbli kvaliteet kõigub seinast seina, kuid neil on kindlasti vähemasti üks kaubaartikkel, mille ostmist sa kunagi kahetsema ei pea.

Mis see on? IKEA peadisainer Marcus Engman, kes on firmas töötanud 1983. aastast, ütleb, et tegemist on kahekohalise diivaniga Klippan, vahendab Business Insider. Soome kauplustes maksab see mööblitükk 300 eurot.

Klippani kahekohaline diivan. FOTO: IKEA
Klippani kahekohaline diivan. FOTO: IKEA Foto: Ikea

Diivani autoriks on Engmani isa, teostus valmis 1970ndatel aastatel ja on sestpeale muutumatuna püsinud. 

Mees mäletab, kui isa lapsepõlves esimese Klippani testimiseks koju tõi ja lastelt küsis, mida nad sellest arvavad. «Mul on sellega palju sentimentaalseid mälestusi,» räägib ta.

Kuid mitte sel põhjusel ei pea ta Klippanit parimaks IKEA tooteks – lihtsa ja lakoonilise disainiga mööbliese sobitub igasugusesse elamisse, mahub sisse peaaegu igast ukseavast ning selle katteriiet on võimalik vastavalt maitse-eelistustele valida ja vahetada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles