Fotod: Vladimir Putinil on Venemaa läänepiiril uus võimas villa (10)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MOSCOW, RUSSIA - AUGUST 25, 2017: Russia's President Vladimir Putin chairs a meeting on economic issues at the Moscow Kremlin. Alexei Nikolsky/Russian Presidential Press and Information Office/TASS
MOSCOW, RUSSIA - AUGUST 25, 2017: Russia's President Vladimir Putin chairs a meeting on economic issues at the Moscow Kremlin. Alexei Nikolsky/Russian Presidential Press and Information Office/TASS Foto: Alexei Nikolsky/Alexei Nikolsky/TASS

Moskva meedia teatel on Venemaa president Vladimir Putin värske uue maakodu omanik: ta soetas võimsa villa otse riigi läänepiirile.  

Villa Sellgreni nimelisse uhkesse kompleksi kuulub muuhulgas hoone, mida kasutati Vene Sherlock Holmesi seiklustest rääkivas linateoses, vahendab Daily Mail.

Enam kui sajanidvanune villa asub kõigest 19 kilomeetri kaugusel Venemaa ja Soome riigi vahelisest piirist.

Ligi 1500ruutmeetrises hoones on kullatud plaatidega bassein, uhke saunakompleks ja luksuslikult sisustatud kabinet, mille seinal troonib Venemaa sümbol, kahepealine kotkas.

Kohalikud elanikud pole mõistagi rahul, et president villas suvitama on otsustanud hakata – turvameetmed, mis kasutusele on võetud, põhjustavad neis otsatut meelehärmi. Kui varem pääses mõisahoonele üsna lähedale, siis nüüd valvatakse seda ööpäevaringselt.

Varasem pääs saarele, kus maja asub, on suletud, selle asemele ehitati helikopterite maandumisplats. Samuti ei lasta presidendi villas viibimise ajal kohalikke harjunud kohtadesse kala püüdma.

Hoolikalt jälgitakse ka rannajoont, et vaenlased merdmööda presidenti kimbutama ei pääseks.

Vaata pilte Putini luksuslikust maakodust SIIN! 

Kommentaarid (10)
Copy
Tagasi üles