Totaalne muutumine: vaata, kuidas vanast puitkapist imeline lastetoa kummut sai (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pamela Field / Hometalk

Naturaalsest puidust kapid näevad imeilusad ka orginaalis välja. Restaureerimishuviline Pamela arvas aga, et lastetuppa läheks vaja midagi rõõmsamat ja huvitavamat.

Esiteks värvis Pamela kogu kapi üle heleroosa kruntvärviga. Et tulemus aga liiga roosa ei jääks, käis ta selle õrnalt üle valge glasuuriga. 

Igavad kapiküljed otsustas naine huvitavamaks muuta peenikeste liistudega. Selleks, et need liialt silma ei paistaks, värvis ta need aga valgeks. Valgeks värvis ta ka ala, mis jäi liistude sisse.

Foto: Pamela Field / Hometalk

Sahtlite puhul Pamela liiste kasutada ei saanud. Nende asemel võttis ta kasutusele hoopis valge pitsi. Ka pitsi sisse jääv ala sai üleni valgeks võõbatud.

Foto: Pamela Field / Hometalk

Kuna vanad kapinupud ja lukuaugud olid huvitavate ornamentide ja detailidega, ei tahtnud ta nendest loobuda. Selle asemel kattis ta need õrnalt valge värvikihiga. 

Foto: Pamela Field / Hometalk

Tulemus on imeline ning kapi puhul on näha, et selle kallal on kõvasti vaeva nähtud.

/ Pamela Field / Hometalk 
/ Pamela Field / Hometalk Foto: Pamela Field / Hometalk

Läbi mõtlemata ei jäänud ka pisidetailid: sahtlite sisemused on kaetud huvitavate mustriliste paberitega. 

Foto: Pamela Field / Hometalk
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles