Vaata, millised on tuleva sügise kuumimad sisekujundustrendid

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.pexels.com

Pinterest on üks suurematest veebiportaalidest, kust sisekujundajad oma tööks inspiratsiooni koguvad. Nüüd avaldas portaal mõned trendid, mis sellel sügisel suure tõenäosusega populaarseks saavad, vahendab DailyMail.

Neoonsildid

Pinterest väidab, et neoonsildid ei ole enam ainult baaride kaunistamiseks: nendega võib ehtida nii magamistubasid, elutubasid, kööke, vannitubasid kui ka rõdusid.

 

A post shared by Maria Von Losch (@savvynista) on

 

A post shared by Neonskiltet (@neonskiltet) on

Makramee

Käsitöö on taas moes - makramee on lihtne võimalus, kuidas tuppa tekstuuri lisada. Riputa see näiteks kas diivani kohale või ukse ette.

Sirmid

Sirmid tulevad eriti kasuks näiteks stuudiokorterites, kus voodit soovitakse ülejäänud toast eraldada. Nüüd on need poolitajad taas moes - kasuta kas spetsiaalseid sirme või raamaturiiuleid.

Rippuvad dekoratsioonid

Moodi tulevad kõik seinakaunistused, mis mitte lihtsalt seina külge kinnitatud pole, vaid seal nööri või paela abil ripuvad.

Suured kootud tekid

Suured kootud tekid on külmematel aegadel juba aastaid moes - seda ka sellel sügisel.

Valgusketid

Väiksed tulekesed muudavad iga toa automaatselt poole hubasemaks. Õnneks on need moes ka sellel aastal.

Soolalambid

Nii mõnestki kodust võib leida soolalampe. Nüüd on Pinteresti sõnul aga nende ostmine 78 protsendi võrra suurenenud.

 

A post shared by LuckyVitamin (@luckyvitamin) on

Eemaldavad tapeedid

Üha rohkem koguvad populaarsust tapeedid, mida on võimalik seintelt lihtsasti maha tõmmata. Eriti mõistlik on neid kasutada näiteks üürikorterites, kus korteriomanik suuri muutusi teha ei luba.

 

A post shared by Gemma Rachel (@myislandstory) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles