Väsinud segamini kodust? Proovi seda geniaalset nippi

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kui peres on lapsed ja koduloomad, on väike segadus kodus ilmselt möödapääsmatu. Kui sa oled väsinud pidevast kraamimisest, aga tahaksid, et su kodu siiski enam-vähem esinduslik välja näeks, proovi seda nippi. 

Esimene samm

Sul on vaja pesukorvi – haara see endale kaenlasse vannitoast või osta sobilik poest. Pesukorvi asemel võid vajadusel kasutada ka suurt korvi või kasti.

Teine samm

Kõige parem on keskenduda ühele toale korraga. Kui «murelapseks» on elutuba, siis kõnni mööda seda ringi ning viska pesukorvi kõik asjad (riided, mänguasjad, raamatud jne), mis on toas vale koha peal, ei kuulu üldse sinna või annavad toale segamini ilme.

Kolmas samm

Kui sul on kiire või ei ole lihtsalt hetkel jaksu, et leida korvis olevatele asjadele õiget kohta, pane korv mingiks ajaks kõrvale. Kui oled eriti tubli, siis käi korviga mööda maja või korterit ringi ning aseta kõik seal sees olevad asjad õigetele kohtadele.

Allikas: Apartment Therapy

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles