Võrdlus: milline on kõige kallim maja Eesti igas maakonnas? (3)

Tuule Põldsaar
, Koduportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrumaa kõige kallim müügis olev maja
Võrumaa kõige kallim müügis olev maja Foto: www.kv.ee

Eestimaal ootab ostmist nii mõnigi uhke maja, talukompleks või mõis. Siin on iga piirkonna kõige uhkem kinnistu, alustades rahvaarvu poolest kõige väiksemast maakonnast:

Hiiumaa

Hiiumaa kõige kallim maja asub Orjaku mõisa maadel ning on väga heas korras. 700-ruutmeetrine maja on müügis 800 000 euroga. Vaata lähemalt SIIT.

Maja Hiiumaal
Maja Hiiumaal Foto: www.kv.ee

Läänemaa

Läänemaa kõige kallim maja on suur villa Nõval. Majas on 16 tuba ja kokku on kinnistul üldpinda 1244 ruutmeetrit. Maja hind on 899 000 eurot. Vaata lähemalt SIIT.

Läänemaa
Läänemaa Foto: www.kv.ee

Põlvamaa

Põlvamaal on kõige kallimaks kinnistuks töötav turismitalu, mille juurde kuulub veel looduslikult kaunis 8,48-hektariline krunt. Lisaks on veel talu juures eraldi puhkemajad. Kinnistu on müügis 2 200 000 euroga. Vaata lähemalt SIIT.

Põlvamaa
Põlvamaa Foto: www.kv.ee

Valgamaa

Valgamaa kõige uhkemaks koduks on Otepääl paiknev seitsmetoaline maja, mis on ümbritsetud oja ja järvega. Kodu hinnaks on 800 000 eurot. Vaata lähemalt SIIT.

Valgamaa
Valgamaa Foto: www.kv.ee

Järvamaa

Kõige kallimaks müügis olevaks kinnistuks Järvamaal on Rava mõis. Majas on 15 tuba ja asub järve ääres. Mõis on müügis 790 000 euroga. Vaata lähemalt SIIT.

Rava mõis
Rava mõis Foto: www.kv.ee

Jõgevamaa

Jõgevamaa kõige kallim maja asub Peipsi järve kaldal ning hõlmab endas nelja tuba. Rannajoon on majast vaid 100 meetri kaugusel. Maja on müügis 525 000 euroga. Vaata lähemalt SIIT.

Jõgevamaa
Jõgevamaa Foto: www.kv.ee

Saaremaa

Saaremaa kõige kallima kinnistu puhul on tegemist talukompleksiga, mis on merevaatega Muhu saarele. Rehielamud on küll ehitatud juba sada aastat tagasi, kuid nüüdseks täielikult ära renoveeritud. Talukompleks on müügis 450 000 euroga. Vaata lähemalt SIIT. 

Saaremaa
Saaremaa Foto: www.kv.ee

Võrumaa

Võrumaa kõige uhkemaks majaks on 15toaline puhkekeskus, mis paikneb otse ürgoru nõlval. Maja on müügis 670 000 euroga. Vaata lähemalt SIIT.

Võrumaa
Võrumaa Foto: www.kv.ee

Raplamaa

Raplamaa pärliks on Järlepa mõis, mille juurde kuulub ka 68 hektarit maad. Maja on korralikult renoveeritud ja maksab 1 800 000 eurot. Vaata lähemalt SIIT.

Raplamaa
Raplamaa Foto: www.kv.ee

Viljandimaa

Viljandi kõige uhkemaks koduks on juugendstiilis mõisakompleks. Häärber asub parkmetsas ja on renoveeritud ühepereelamuks. Maja on müügis 1 420 000 euroga. Vaata lähemalt SIIT.

Viljandimaa
Viljandimaa Foto: www.kv.ee

Lääne-Virumaa

Uhtnas on müügis suur maja, mis on Lääne-Virumaa hetkel kõige kallimaks. Majas on olemas nii basseiniruumid kui kaminasaalid. Suur maja on müügis 400 000 euroga. Vaata lähemalt SIIT.

Lääne-Virumaa
Lääne-Virumaa Foto: www.kv.ee

Pärnumaa

Pärnu pärl on imelise asukohaga ning hõlmab endas kolme korrust, mitmeid tube ja basseini. Maja on müügis 1 590 000 euroga. Vaata lähemalt SIIT.

Pärnumaa
Pärnumaa Foto: www.kv.ee

Ida-Virumaa

Ida-Virumaal ootab uut omanikku suur talu, milles on kokku lausa kümme tuba. Maja on müügis 850 000 euroga. Vaata lähemalt SIIT.

Ida-Virumaa
Ida-Virumaa Foto: www.kv.ee

Tartumaa

Tartu kõige kallimaks majaks on Tähtveres paiknev kinnistu. Esimesel korrusel on suur äripind ning teistel korrustel korterid. Maja on müügis 879 000 euroga. Vaata lähemalt SIIT.

Tartumaa
Tartumaa Foto: www.kv.ee

Harjumaa

Harjumaal asub Eesti kõige kallim müügis olev kodu. Tegemist on uhke basseini ja saunadega villaga Pirital, mille hinnaks on 3 300 000 eurot. Vaata lähemalt SIIT.

Harjumaa
Harjumaa Foto: www.kv.ee

Millises sina kõige parema meelega elaksid?

*Võrdlus on tehtud kinnisvaraportaali KV.ee põhjal.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles