Viis korralikku kodu, mille saab kätte juba mõne tuhande euroga (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armas suvila Jõgevamaal
Armas suvila Jõgevamaal Foto: www.kv.ee

Kui sa just ei soovi endale kodu otse Tallinna kesklinna, siis on võimalik leida endale korralik eluase päris soodsalt.

Korter Järvamaal

Kolmetoaline korter asub Ahulas ja hõlmab endas kolme tuba, kööki, WCd ja vannituba. Lisaks kuulub korteri juurde keldriboks ja üks ühine rõdu. Kortermaja asukoht on rahulik ja lähedal asub lasteaed, rahvamaja ja raamatukogu. Lähim pood asub nelja kilomeetri kaugusel, kus on olemas ka keskkool. Korteri saab endale juba 3000 euroga.

Korter Järvamaal
Korter Järvamaal Foto: www.kv.ee

Armas suvila Jõgevamaal

See suvila on küll pisike, aga see-eest väga korralik. Tegemist on privaatse elamuga keset metsa, kuhu suviti linnamelu eest pageda. Maja on ehitatud 2008. aastal ning seal on olemas puupliit, uued pakettaknad ja suur katusega terrass. Majake on müügis 6900 euroga.

Foto: www.kv.ee

Huvitav pakkumine Põlvamaal

Moostes asub kahetoaline korter, milles vanasti olid postkontori ruumid. Korterit müüakse väga soodsalt, vaid 3900 euroga, kuigi see näeb päris korralik välja. Lisaks kahele toale on korteris ka köök ja tualettruum.

Foto: www.kv.ee

Täielikult renoveeritud korter Kohtla-Järvel

Korter, mis on müügis vaid 4999 euroga, on ühetoaline ja avatud köögiga. Eluase on täielikult renoveeritud ja kodu ostmisel jääb sisse isegi kogu seal olev mööbel. Sama korralik on ka vannituba, mille nurgas on uus massaažidušš.

Foto: www.kv.ee

Mõnus majake Sultsis

Viljandimaal asub üks kahekorruseline ja kolme toaga maja, mis on müügis 10 000 euroga. Lisaks kolmele toale, köögile ja käimlale asub maja kõrvalhoones ka saun. Samuti on majale väga lähedal allikas.

Foto: www,kv.ee

Millise neist sina kõige parema meelega elamiseks valiksid?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles