Sinu brauser on natuke ajast maha jäänud. Et kõik töötaks, nagu vaja, palun uuenda enda brauserit.
Küpsised aitavad meil teenuseid edastada. Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid. ROHKEM INFOT >

Ülimaitsev suvine magustoit, mis valmib ainult kahest komponendist

1
KOMMENTEERI PRINDI ARTIKKEL
Saada vihje
FOTO: Panther Media/Scanpix

Arbuus on hetkel poes üsna soodsa hinnaga – miks mitte valmistada sellest hõrku ja külma šerbetti.

Arbuusišerbeti valmistamiseks on vaja ainult kaht komponenti: arbuusikuubikuid ja magustatud kondenspiima.

Pane umbes ühe kilogrammi jagu külmutatud arbuusikuubikuid (ilma seemneteta) kannmikserisse ja lisa purgitäis magustatud kondenspiima (umbes 400 grammi). Mikserda segu umbes 3–5 minutit ning kalla see kaanega anumasse (näiteks vanasse jäätisekarpi). Hoia arbuusi- ja kondenspiima segu sügavkülmas umbes kaks tundi ja serveeri.

Arbuusimaius säilib sügavkülmas umbes kaks nädalat.

Allikas: kitchn

Tagasi üles