Ülimaitsev suvine magustoit, mis valmib ainult kahest komponendist (1)

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Arbuus on hetkel poes üsna soodsa hinnaga – miks mitte valmistada sellest hõrku ja külma šerbetti.

Arbuusišerbeti valmistamiseks on vaja ainult kaht komponenti: arbuusikuubikuid ja magustatud kondenspiima. 

Pane umbes ühe kilogrammi jagu külmutatud arbuusikuubikuid (ilma seemneteta) kannmikserisse ja lisa purgitäis magustatud kondenspiima (umbes 400 grammi). Mikserda segu umbes 3–5 minutit ning kalla see kaanega anumasse (näiteks vanasse jäätisekarpi). Hoia arbuusi- ja kondenspiima segu sügavkülmas umbes kaks tundi ja serveeri. 

Arbuusimaius säilib sügavkülmas umbes kaks nädalat. 

Allikas: kitchn

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles