See köökides leviv trend jõuab ilmselt varsti ka sinuni

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.flickr.com

Sama materjal, mida praegu öölampideks kasutatakse, saab ilmselt varsti sulle söögitegemisel tähtsaks.

Üha rohkem on näha inimeste seas levimas uut söögitegemise trendi. Nimelt kasutatakse grillimisel või toidu serveerimisel suurt Himaalaja soola plokki.

 

A post shared by priscillawag (@priscillawag) on

Soolatükke, mida muidu kasutatakse shot'iklaaside, küünlajalgade ja öölampide valmistamisel, kasutatakse nüüd ka toitude valmistamiseks. Plokk lisab toidule õrna soolamaitse, ilma et tavapärasele maitsestamisele aega peaksid kulutama.

Soolaplaat on üllatavalt mitmekesine – seda saab kasutada nii grillil, pliidil, ahjus kui ka külmkapis asjade hoiustamiseks. Plokk on disainitud selleks, et lisada õrna soolasust nii meretoitudele, lihale, juurikatele kui ka juustudele. Soolaplokki saab kasutada kas või õrnalt soolakate šokolaadiküpsiste valmistamiseks.

Samuti on soolaplokki väga kerge puhastada – see tuleb vaid õrnalt harjaga puhtaks küürida ja pärast pesemist kohe ära kuivatada. Enne kasutamist tuleb aga alati veenduda, et plokk täiesti kuiv oleks.

 

A post shared by Kaci Schack (@yearofgerman) on

 

A post shared by bwalsh22 (@bwalsh22) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles